De Star & Joy Xpression

De ringen uit de Star-collectie zijn later toegevoegd en hebben veel overeenkomsten met de Xpression-lijn. Zo zijn de banen een duidelijk herkenningspunt. De modellen variëren van volledig diamant tot diamant in combinatie met edelstenen zoals blauw saffier of toermalijn. De diamant is de ‘Star’ en staat symbool voor het lichtpuntje in jouw leven.

De nieuwste toevoeging aan de collectie is de Joy Xpression. Een vrolijke-, verfijnde- en bovenal kleurrijke collectie die perfect te combineren is met de overige lijnen van Katinka Berretty. Joy, happiness and fun!

afbeelding banner

Joy Xpression

De Joy Xpression is een kleurrijke- en verfijnde collectie met vrolijke vormen en een speelse touch. De fijnere armbanden en colliers zijn perfect te combineren met de andere Xpression lijnen en de aanhangers voor aan de creolen zijn in verschillende edelstenen te verkrijgen. Zoals Katinka zou zeggen; het is toch lollig dat je steeds kan wisselen en je collectie kan uitbreiden!

Joy, happiness and fun!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Star

De Star staat symbool voor een sterrenhemel en is vrouwelijk en krachtig! De diamant is de ‘Star’ en staat symbool voor het lichtpuntje in jouw leven in het heden of het verleden. Dat kan iemand zijn die je dierbaar is of iets waar je trots op bent. Natuurlijk kunnen er ook meerdere ‘Stars’ worden verwerkt in de ring. Zo kunnen de diamanten bijvoorbeeld symbool staan voor je kinderen. De modellen variëren van volledig diamant tot diamant in combinatie met edelstenen zoals blauw saffier of tourmaline.

Your star, your point of light!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Diamond Xpression

De Diamond is de meest klassieke uitvoering van de Xpression-lijn. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in drie kleuren: witgoud, geelgoud en roségoud en zijn rijkelijk bezet met flonkerende diamanten.

May your day sparkle!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Bold Diamond Xpression

De Bold is voller en boller dan de Diamond. Nieuw in deze lijn zijn de juwelen met bruin- en champagne diamant. Voor de vrouw die durft te stralen met sieraden die gezien mogen worden.

Dare to be different!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Just Xpression

De Just Xpression is een lijn zonder diamant. De Just Elegant is sierlijk en verfijnd en de Just Bold is stoer, rond en bol. Voor de vrouw die van eenvoud en een tikje sportief houdt. Beide varianten zijn massief.

Simply be happy!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Princess Xpression

De Princess is het paradepaardje uit de Xpression collectie. De ring heeft maar liefst 24 Princess geslepen diamanten, met in totaal 2,12ct TW/SI. Uiteraard is ook de Princess ring verkrijgbaar in wit-, geel-, en roségoud.

Feel like a Princess!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Color Xpression

De Color collectie mocht niet ontbreken binnen de Xpression-lijnen omdat Katinka een grote liefde heeft voor edelstenen. Om vrolijk van te worden! De sieraden zijn bezet met kleurrijke saffieren en robijnen. De ringen; Rainbow, Royal, Sunshine en Lavender hebben bovendien mooie betekenissen.

Color your day!

Bekijk collectie

afbeelding banner

Elegant Xpression

De Elegant Xpression is verfijnd en elegant. De massieve banen zijn wat smaller dan bij de andere Xpression ringen. De ringen zijn verkrijgbaar zonder edelstenen óf gezet met één baan edelstenen; diamant of diverse kleuren tourmaline. Een subtiele eye-catcher.

Elegance is beauty that never fades!

Bekijk collectie